Spinder Zundert Open

Datum: 04-08-2018 tot 12-08-2018

FullSizeRenderVan 4 tot en met 12 augustus 2018 organiseert de Zundertse Tennisvereniging het Spinder Zundert Open. Een tennistoernooi op gravel en gras in verschillende categorieën. "Het is de 28e editie van het Zunderts open tennistoernooi", vertelt wedstrijdleider Lauran Geus.

De toernooicommissie is inmiddels gestart met alle voorbereidingen, zodat het belangrijkste tennistoernooi van het jaar goed verloopt. "De 27ste editie van het Zundert Open was een zeer geslaagd toernooi. De opkomst was groot en de weergoden waren goed gezind. Dit jaar zit de commissie weer boordevol goede en nieuwe ideeën en we hopen weer op een grote opkomst".

De toernooicommissie is zeer blij dat Spinder Interieurbouw de nieuwe hoofdsponsor is en is ook dankbaar voor het flink aantal andere sponsors. "Dankzij hen kunnen we er voor de spelers een aantrekkelijke week van maken."

Poules
Wie lid is van de KNLTB, kan deelnemen aan het Spinder Zundert Open. Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld op de zes gravel- en twee grasbanen van de Zundertse tennisvereniging. "Ons streven is deelnemers zoveel mogelijk te kunnen laten spelen. Je komt tenslotte om te tennissen. Maar dan zijn we wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie. Je kunt je inschrijven voor enkel, dubbel of mix in de categorieën 4 t/m 8. In categorie 7 hebben we ook een 35+ categorie".

BBQ
Ook dit jaar organiseert de tennisvereniging op vrijdagavond 10 augustus een BBQ, waar iedereen welkom is. Tegen een kleine bijdrage heb je een gezellige avond. "We gaan er met zijn allen een mooie week van maken, met veel sportiviteit en gezelligheid".

Inschrijven? Ga voor 21 juli 2018 naar www.toernooi.nl en ga naar Spinder Zundert Open.