Home

Openingstoernooi

29-03-2019

OPENINGSTOERNOOI 2019

Waar : Zundertse Tennisvereniging

Wanneer: Vrijdag 29 maart 2019

Het binnenseizoen zit er weer bijna op, de competitie tegenstanders zijn bekend en we moeten ons al weer gaan voorbereiden op het buitenseizoen. Met de Firma Krinkels hebben we een nieuwe ondernemer voor het klaar maken en het onderhoud van de banen en wij hopen op een prettige samenwerking met vanaf het begin goede banen. Om er voor te zorgen dat we in ieder geval al een keer op gravel hebben gespeeld, organiseert de WTC het openingstoernooi op VRIJDAGAVOND 29 MAART a.s..
Wij willen beginnen met tennissen om 19.00 uur en vragen de deelnemers om zich tussen 18.30 en 18.45 uur te melden in het paviljoen. We starten dan met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers en zullen daarna met de wedstrijden beginnen.
Tot hoe laat we spelen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afloop volgt de prijsuitreiking en kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje nog wat nakeuvelen over de wedstrijden en vooruit kijken naar de competitie.

Deelname aan het toernooi kost € 5,-.

U kunt zich aanmelden via een email naar wtc@zundertsetv.nl

Het is tevens mogelijk om telefonisch aan te melden bij Betty Neele (tel: 0765975701)

Opgeven is mogelijk tot en met dinsdag 26 maart 2019.

Als je tussen 12.00 en 13.00 uur belt is er altijd iemand thuis.

Wij hopen in navolging van vorig jaar op een grote deelname.

Tot 29 MAART .

De WTC

Klik hier om in te schrijven als lid!

Inschrijven najaarscompetitie 2019

We zijn alweer over de helft van de voorjaarscompetitie. Er worden heerlijke potten gespeeld, spannende wedstrijden die het de tweede helft van deze competitie nog spannender gaan maken. Geniet van de strijd, maar toch zeker ook van de nabesprekingen als iedereen aan een...

lees meer…

Nieuwe ledenpassen

De nieuwe ledenpassen liggen met ingang van 28 maart achter de bar en kunnen vanaf deze datum opgehaald worden op de dagen dat er bardienst is ingedeeld.  (Uiteraard dit alles op voorwaarde dat de contributie is voldaan).

lees meer…

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)

Zundertse TennisVereniging heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de...

lees meer…