Home

Kampioenen!


Wat hebben we ongelooflijk geboft met het najaarsweertje dit jaar! En wat zijn er veel spannende wedstrijden gespeeld en uitslagen gevallen zeg! Wij kunnen terugkijken op een erg geslaagde najaarscompetitie.

Om nog maar niet te spreken van de vele kampioenen die onze vereniging dit najaar heeft geteld. Maar liefst 4 teams (!!) zijn kampioen geworden en 3 teams hebben nog heel hard gestreden om de eerste plaats, maar hebben die helaas net niet gehaald.

Onze kampioenen van de Najaarscompetitie 2018 zijn:

Heren 1e klasse dubbel 35+
Lauran Geus
Bennie Coremans
Corne Siemons
Tim van Goethem
Joost Voeten
Jean Pierre vd Peijl
Eddy Havermans

Dames Hoofdklasse dubbel 17+
Diede Dekkers
Sophie van den Broek
Esther van Laerhoven
Saskia Vanlaerhoven

Dames 2e klasse dubbel 17+
Ilse Wolt
Wendy Elst
Anke Zagers
Jessica Metz
Yvonne van de Braak
Bianca Graumans

Dames 2e klasse dubbel 17+
Jolanda Verheijen
Maartje Donkers
Ankie de Wijs
Marian Peeters
Janneke Neele
Angelique de Bruijn-Marijnissen

Wij willen graag iedereen bedanken voor de sportiviteit en verwachten dit in het nieuwe seizoen weer lekker voort te kunnen zetten.
Hopelijk ontvangen we ook voor de voorjaarscompetitie een recordaantal aanmeldingen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De inschrijving zal pas eind dit jaar, begin volgend jaar gedaan hoeven worden.

 

Klik hier om in te schrijven als lid!

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Beste leden ZTV, Graag willen we jullie op de 1e plaats een heel goed, gezond en sportief 2019 wensen. Al is het "winterstop" heel veel zaken rondom het tennis gebeuren gaan door. De onderhoudsploegen, de wintertrainingen van Gert-Jan, de voorbereidingen voor het nieuwe...

lees meer…

Heb jij de nieuwe KNLTB ClubApp al?

Deze app vervangt 'MijnKNLTB', die per 1 september is komen te vervallen. Via de vernieuwde KNLTB ClubApp kun je favoriete teams toevoegen, competitie uitslagen checken, speelmaatjes zoeken, clubnieuws volgen en de activiteitenkalender checken. Alles overzichtelijk in...

lees meer…

ZTV nog op zoek naar een voorzitter

Onze vereniging is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Is het iets voor jou om je steentje bij te dragen in deze functie? Neem dan contact op met het bestuur van onze vereniging.    

lees meer…