Home

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019


Beste leden,

Wat een geweldige najaarscompetitie hebben we weer achter de rug. Zowel het weer als de uitslagen waren niet mis. En voor de voorjaarscompetitie gaan we natuurlijk uit van nóg meer inschrijvingen en kampioenen, evenveel gezelligheid, en warme zonnestralen! Maar terwijl de decembermaand nadert, beginnen bij ons de voorjaarstenniskriebels toch al te komen.

De mogelijkheid tot inschrijven voor de voorjaarscompetitie staat dus weer paraat op de ZTV-site. Evenals alle data en de competitiesoorten waarvoor opgegeven kan worden. Let op dat ieder teamlid zich individueel dient in te schrijven. Graag bij de opmerkingen de namen van de overige teamleden vermelden.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 30 december a.s. Maar wacht hier niet te lang mee, voor je het weet is de decemberdrukte alweer voorbij en zo dus ook de mogelijkheid tot inschrijving.

8&9 Tennis (voor beginnende volwassen spelers)
Ook dit voorjaar willen wij de drempel om wedstrijden te spelen voor beginnende tennissers verlagen en ook jullie laten ervaren hoe ontzettend leuk het is om competitie te tennissen. In deze 8&9 Tennis  tellen de resultaten niet mee voor je speelsterkte. Deze competitie wordt elke donderdagavond of zondag gespeeld. Tijdens een competitiedag worden er twee dubbels gespeeld waarin iedere combinatie mogelijk is. Een team bestaat tijdens een competitiedag uit minimaal drie spelers. Aanmelden hiervoor kun je hier doen.

Wijzigingen/harmonisatie 2019
In de afgelopen periode heeft de KNLTB de competitievormen van de districts-/regiocompetities geharmoniseerd. Mede als gevolg van het afschaffen van de districtsgrenzen zijn er competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod is teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. Meer informatie hierover kunnen jullie teruglezen in de bijlage van de KNLTB.

Voor onze regio geldt dat er een aantal competitiesoorten zijn toegevoegd en bij een aantal andere vormen de leeftijden zijn komen te vervallen. De nieuwe vormen die door de ZTV worden aangeboden zijn:

Verkort spelen
Alle dubbelpartijen zullen ook dit voorjaar verkort moeten worden gespeeld. Een eventuele derde set wordt gespeeld als een Supertiebreak.

Versoepeling invalsregeling
De versoepeling van de invalsregeling is nog steeds van kracht. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om passende invallers te vinden, mocht dat nodig zijn.

Vrijdagavondcompetitie
Zoals bekend is de vrijdagavond een erg populaire avond voor zowel de voor- als najaarscompetitie. Er bestond zelfs binnen onze vereniging een wachtlijst voor een aantal teams. Met heel veel gepuzzel, dispensatieverstrekking van de KNLTB en hulp van andere competitiespelers hebben wij afgelopen voorjaar alle teams die dit wilden een plekje kunnen geven op de vrijdagavond. Ook voor dit voorjaar gaan wij ons uiterste best doen om de dispensatie van het aantal beschikbare banen weer te verkrijgen zodat ieder team op haar vaste avond kan blijven spelen.

Jeugdteams
Voor vragen over de jeugdteams kun je contact opnemen met Karin Koks (jeugdcommissie / telefoonnummer 076 5976019). Zij coördineert de jeugdteams. Dit geldt voor de jeugdleden 10 t/m 14 en 11 t/m 17 jaar. Inschrijven kan eveneens via de ZTV-site.


Lukt het je niet om zelf een team te vormen of wil je jezelf opgeven als invaller dan verzoeken we je ons een mail te sturen vcl@zundertsetv.nl. Mogelijk kunnen we je helpen met het vormen van een team en invallers zijn elke competitie hard nodig!

We hebben nog een korte bestuurlijke mededeling. Peggy heeft besloten te stoppen met haar taken als VCL. Monique zal alle werkzaamheden verder overnemen. Indien er mensen zijn die het leuk lijkt om samen met Monique de VCL verder voort te zetten, dan zijn aanmeldingen altijd welkom. Vele handen maken licht werk! Wij willen Peggy graag bedanken voor haar inzet de afgelopen 2 jaren.

We hopen weer veel inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie te mogen ontvangen. Samen is het gezelliger en maken we onze club leuker!

Sportieve groetjes,

Monique van Valen
VCL@zundertsetv.nl

Klik hier om in te schrijven als lid!

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019

Beste leden, Wat een geweldige najaarscompetitie hebben we weer achter de rug. Zowel het weer als de uitslagen waren niet mis. En voor de voorjaarscompetitie gaan we natuurlijk uit van nóg meer inschrijvingen en kampioenen, evenveel gezelligheid, en warme...

lees meer…

Kampioenen!

Wat hebben we ongelooflijk geboft met het najaarsweertje dit jaar! En wat zijn er veel spannende wedstrijden gespeeld en uitslagen gevallen zeg! Wij kunnen terugkijken op een erg geslaagde najaarscompetitie. Om nog maar niet te spreken van de vele kampioenen die onze...

lees meer…

Heb jij de nieuwe KNLTB ClubApp al?

Deze app vervangt 'MijnKNLTB', die per 1 september is komen te vervallen. Via de vernieuwde KNLTB ClubApp kun je favoriete teams toevoegen, competitie uitslagen checken, speelmaatjes zoeken, clubnieuws volgen en de activiteitenkalender checken. Alles overzichtelijk in...

lees meer…