Home

Doe jij ook mee aan het slottoernooi?


Op zondag 17 november 2019 wordt het tennisseizoen voor de senioren weer afgesloten met het jaarlijkse Slottoernooi.
Tijdens dit toernooi kan er naast het spelen van een aantal gezellige partijtjes tennis, worden nagekletst over het afgelopen seizoen.

Aanvang toernooi is 10.00 uur. Aanwezig vanaf 9:30 uur.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 5,00 per persoon te betalen voor aanvang van het toernooi. We starten zoals gewoonlijk vanaf 9.30 uur met een kopje koffie met iets lekkers. Vanaf 10.00 uur starten we met de wedstrijden. Deze duren telkens 30 minuten met daarna een wisseltijd van 5 minuten. Na twee wedstrijden houden we even een pauze van zo’n 20 minuten.
Hierna spelen we nog twee rondes van 30 minuten, zodat we met tennissen klaar zijn om ongeveer 12.30 uur. Na de wedstrijden wordt er een lunch verzorgd en we delen nog een prijsje uit. Daarna is het voor iedereen vrij om naar huis te gaan of om nog even bij te kletsen over het afgelopen buitenseizoen onder het genot van een hapje en een drankje.
Om deel te nemen aan deze gezellige afsluiter kun je inschrijven op het hieronder vermelde e-mailadres; maar wel graag vóór 12 november 2019.

wtc@zundertsetv.nl

Ook kun je je opgeven via het telefoonnummer:
076 5975701 (Betty), tussen 12:00 en 13.00 uur.

Hopelijk kunnen we veel mensen verwelkomen.

Graag tot dan, de WTC

Klik hier om in te schrijven als lid!

Kampioenen!

Alle inhaalwedstrijden zijn weer gespeeld, want qua weer was de najaarscompetitie op een aantal dagen letterlijk in het water gevallen, maar wat een strijd hebben we weer geleverd zeg! Zelfs in de najaarscompetitie, waaraan helaas toch beduidend minder teams deelnemen, hebben...

lees meer…

Doe jij ook mee aan het slottoernooi?

Op zondag 17 november 2019 wordt het tennisseizoen voor de senioren weer afgesloten met het jaarlijkse Slottoernooi . Tijdens dit toernooi kan er naast het spelen van een aantal gezellige partijtjes tennis, worden nagekletst over het afgelopen seizoen. Aanvang toernooi...

lees meer…

Bedankt voor het stemmen!

We hebben van Rabo ClubSupport een cheque van € 856,45 uitgereikt gekregen. ZTV wil graag iedereen bedanken die ons heeft gesteund! Super bedankt allemaal!

lees meer…

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)

Zundertse TennisVereniging heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de...

lees meer…