Home

Zomertraining 2022


Het voorjaar komt eraan. Wie kijkt er nu niet uit naar een uurtje tennis in het zonnetje en een drankje daarna op ons mooie terras zonder coronamaatregelen.
Wij allemaal toch? Nog een 6 tal weken en dan moet het mogelijk zijn.
Dit is ook het moment om je weer eens bij te laten scholen door de tennisleraar, of je nu beginner bent, gevorderd of crack, misschien alleen al om wat coronakilo’s kwijt te raken.
Technisch, tactisch, mentaal of conditioneel, voor iedereen is er een passend programma.
Schrijf je nu in individueel of met een vriendengroepje om 1 uurtje in de week onder begeleiding van de trainer de fijne kneepjes van het tennisspel te leren.

Inschrijven is mogelijk door digitaal in te schrijven via Inschrijven Zundertse TV - Tennis for You


De zomertrainingen starten vanaf 28 Maart.

Inschrijven voor 6 Maart a.s.

Training Tuurlijk

Graag voor de sluitingsdatum inschrijven in verband met de planning.

Klik hier om in te schrijven als lid!

V.D. BUYS INSTALL F1 TENNIS TOERNOOI

V.D. BUYS INSTALL F1 TENNIS TOERNOOI

lees meer…

Zomer Challenge 2022

Zomerstop? Wij dagen jou en je vrienden uit! * Een lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september.  * 4 tennislessen/clinics door gecertificeerde trainer Doe je mee? Inschrijven via: www.tennisforyou.nl/ztv-zomer-challenge   Schrijf je...

lees meer…

Zomertraining 2022

Het voorjaar komt eraan. Wie kijkt er nu niet uit naar een uurtje tennis in het zonnetje en een drankje daarna op ons mooie terras zonder coronamaatregelen. Wij allemaal toch? Nog een 6 tal weken en dan moet het mogelijk zijn. Dit is ook het moment om je weer eens bij te...

lees meer…